Ликер Amarula Cream 1L

1,050 ден

Состав: aлкохолен дестилат од шеќерна трска, плодови од дрвото Марула.
Алкохол: 17%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Дистел лтд дестилерија.
Земја на потекло: Јужна Африка.

Достапно

Ликер Amarula Cream 1L

1,050 ден

Кошница