Barcaffe Dolce Gusto Espresso 10 капсули

240 ден

Пакување: 10 компатибилни капсули за Dolce Gusto кафемати
Тежина на капсула: 7 гр.
Произведува: Групо Гимока Италија, за Атлантик Дрога Колинска Словенија.
Земја на потекло: Италија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница