Barcaffe Dolce Gusto Caffe Latte 10 капсули

240 ден

Пакување: 10 компатибилни капсули за Dolce Gusto кафемати.
Тежина на капсула: 16 гр.
Изјава за алергени:
Алерген МЛЕКО. Може да содржи траги од СОЈА и ГЛУТЕН.
Произведува: Групо Гимока Италија, за Атлантик Дрога Колинска Словенија.
Земја на потекло: Италија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница