Пиво Bernard Bohemian Ale craft стакло 0,33L 1/24

110 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 24 пива.

Зачинете го вашиот ден со овa врвенo ферментиранo пиво. И покрај 8,2% алкохол, има свеж овошен мирис, сладок вкус со нота зачинет коријандер и суптилна топлина во после првата голтка.

Достапно

Пиво Bernard Bohemian Ale craft стакло 0,33L 1/24

110 ден

Кошница