Пиво Bernard Lager 12 Светло Swing стакло 0,5L 1/20

160 ден

Bernard Lager 12 со фина култура на квасец е непастеризирано пиво со специфичен вкус и арома на квасец. Пивото е секундарно ферментирано во шише, така што може да има талог од квасец на дното на шишето, а пивото може да биде малку заматено.

Достапно

Пиво Bernard Lager 12 Светло Swing стакло 0,5L 1/20

160 ден

Кошница