Пиво Bernard Lager 12 Црвено Swing стакло 0,5L 1/20

150 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Нефилтриран лагер со фина култура на квасец е непастеризирано горчливо пиво во хармонија со фината арома на карамела.

Достапно

Пиво Bernard Lager 12 Црвено Swing стакло 0,5L 1/20

150 ден

Кошница