Кафе еспресо зрно Bianchi Decaf 250 гр. (50% Arabica/50% Robusta)

199 ден

Состојки: 50% Арабика, 50% Робуста.
Земји на потекло: Колумбија, Индија.
ИНТЕНЗИТЕТ НА ПЕЧЕЊЕ: 3 од 5.
АРОМА: 4 од 6.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница