Кафе еспресо зрно Bianchi Origins Ethiopia Bio 250 гр. (100% Arabica)

389 ден

Состојки: 100% Арабика.
Земја на потекло: Етиопија.
ИНТЕНЗИТЕТ НА ПЕЧЕЊЕ: 3 од 5.
АРОМА: 6 од 6.

Достапно

Кафе еспресо зрно Bianchi Origins Ethiopia Bio 250 гр. (100% Arabica)

389 ден

Кошница