Bianchi Origins Latino 100% Arabica 25 хартиени патрони

550 ден

Состав: 100% Арабика.

Тежина на еден хартиен патрон: 7 гр.

Димензија на еден хартиен патрон: 44 мм.

Хартиените патрони се компатибилни со кафемати со E.S.E (Еasy Served Espresso) систем.

Пакување: кутија со 25 хартиени патрони.

Достапно

Bianchi Origins Latino 100% Arabica 25 хартиени патрони

550 ден

Кошница