Кафе еспресо зрно Bianchi Nero Family 250 гр. (70% Arabica)

220 ден

Земји на потекло: Бразил, Костарика, Индија.
ИНТЕНЗИТЕТ: 3 од 5.

Достапно

Кафе еспресо зрно Bianchi Nero Family 250 гр. (70% Arabica)

220 ден

Кошница