Bianchi Collezione Nero FINE AROMA 16 хартиени патрони

288 ден

Земји на потекло: Хондурас, Колумбија, Индија, Уганда.
Состав: 50% Арабика, 50% Робуста.
Тежина на еден хартиен патрон: 7 гр.
Димензија на еден хартиен патрон: 44 мм.
Пакување: 16 хартиени патрони.

Достапно

Bianchi Collezione Nero FINE AROMA 16 хартиени патрони

288 ден

Кошница