Кафе еспресо зрно Bianchi Oro Family 250 гр. (20% Arabica)

190 ден

Земји на потекло: Колумбија, Индија
ИНТЕНЗИТЕТ: 4 од 5

Достапно

Кафе еспресо зрно Bianchi Oro Family 250 гр. (20% Arabica)

190 ден

Кошница