Пиво Bohem Granat црвено стакло 0,5L 1/20

79 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Лагер пиво, се карактеризира со избалансиран вкус, блага арома на хмељ и пријатна горчина која доаѓа од темниот карамел слад.
Боја: Темно килибар со рубин-црвеникави нијанси, (* Гранат доаѓа од зборот Гранат (рубин)).
Пена: Нежна и фина кремаста пена.

Достапно

Пиво Bohem Granat црвено стакло 0,5L 1/20

79 ден

Кошница