Вино Bovin Petit Verdot 0,75L

690 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 12ºC – 14ºC

Сорти од грозје: 100% петит вердо, француска сорта на грозје.

Достапно

Вино Bovin Petit Verdot 0,75L

690 ден

Кошница