Вино Bovin Sangiovese 0,75L

690 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 8ºC – 10ºC

Сорти од грозје: 100% санџовезе, италијанска сорта на грозје.

Достапно

Вино Bovin Sangiovese 0,75L

690 ден

Кошница