Вино Bovin Syrah-Shiraz Superior 0,75L

910 ден

Нето: 0,75л.

Вид: врвно суво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 12ºC – 14ºC

Сорти од грозје: 100% Сира – Шираз

Достапно

Вино Bovin Syrah-Shiraz Superior 0,75L

910 ден

Кошница