Џин Tanqueray London Dry 0,7L

1,130 ден

Состав: aлкохолен дестилат од бобинки на смрека, коријандер и други билки.
Алкохол: 43,1%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Танкери дестилерија.
Земја на потекло: Велика Британија.

Достапно

Џин Tanqueray London Dry 0,7L

1,130 ден

Кошница