Кафе еспресо мелено Vergnano GranAroma + Гратис кафе еспресо мелено Kimbo Gold 100% Arabica

529 ден

Промотивен пакет, за купено кафе еспресо мелено Vergnano GranAroma 2 x 250 гр. добивате гратис кафе еспресо мелено Kimbo Gold Aroma 100% Arabica 250 гр.!

Достапно

Кафе еспресо мелено Vergnano GranAroma + Гратис кафе еспресо мелено Kimbo Gold 100% Arabica

529 ден

Кошница