Филтер за вода Brita AquaGusto

500 ден

Практично решение за машини за еспресо и кафе со резервоар за вода.

Може да се користи за сите вообичаени резервоари за вода: без адаптер и без инсталација.

Лесен за употреба: ставете го во резервоарот и оставете го да стои.

Aвтоматски знак за замена на филтерот.

 

Достапно

Филтер за вода Brita AquaGusto

500 ден

Кошница