Џин Finsbury Wild Strawberry 1L

730 ден

Состав: aлкохолен дестилат од овошје.
Алкохол: 37,5%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Јосиф Епископ дестилерија.
Земја на потекло: Велика Британија.

Произведува: Јосиф Епископ дестилерија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница