Џин Strange Luve Pink 0,7L

690 ден

Состав: aлкохолен дестилат од бобинки на смрека, коријандер, јагоди и малини.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Содико
Земја на потекло: Белгија.

Достапно

Џин Strange Luve Pink 0,7L

690 ден

Кошница