illy Nespresso Intenso 10 капсули

350 ден

Состав: 100% Арабика.
Интензитет: 7 од 9.
Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.
Едно пакување содржи 10 алуминиумски капсули.
Тежина на капсула: 5,7 гр.

Достапно

illy Nespresso Intenso 10 капсули

350 ден

Кошница