IZY Vape Pro Cola 18 mg 700 puffs

390 ден

IZY Vape Pro Cola 18 mg 700 puffs
Vape уред за еднократна употреба/700 повлекувања
Никотин: 18 мг
Арома/Вкус: кола
Амбалажа: 1 уред спакуван во кутија

Достапно

IZY Vape Pro Cola 18 mg 700 puffs

390 ден

Кошница