Кафе еспресо зрно Lavazza Crema E Aroma 1 кг.

1,300 ден

Мешавина со постојана крема,силен и одлучувачки карактер, со пријатен вкус на суво овошје и горчливо какао.

Достапно

Кафе еспресо зрно Lavazza Crema E Aroma 1 кг.

1,300 ден

Кошница