Кафе еспресо мелено Bianchi Black 250 гр. (70% Arabica/30% Robusta)

200 ден

(70% Arabica/30% Robusta)

Земји на потекло: Бразил, Костарика, Индија.

ИНТЕНЗИТЕТ: 3 од 5

Достапно

Кафе еспресо мелено Bianchi Black 250 гр. (70% Arabica/30% Robusta)

200 ден

Кошница