Кафемат Диди Борбоне бел

8,100 ден

Кафематот Didì Borbone е мал и компактен со неверојатно високи перформанси.

Користи хартиени патрони – E.S.E систем (44 мм)

Достапно

Кафемат Диди Борбоне бел

8,100 ден

Кошница