Вино Kartal Cabernet Franc Barrique 0,75L

1,150 ден

Берба 2019.

Зреено 18 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 600 шишиња.

Достапно

Вино Kartal Cabernet Franc Barrique 0,75L

1,150 ден

Кошница