Вино Kartal Chardonnay Barrel Fermented 0,75L

910 ден

Берба 2021.

Ферментирано и зреено 8 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 800 шишиња.

Достапно

Вино Kartal Chardonnay Barrel Fermented 0,75L

910 ден

Кошница