Вино Kartal Syrah Reserva 0,75L

1,150 ден

Берба 2019.

Зреено 24 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 2000 шишиња.

Достапно

Вино Kartal Syrah Reserva 0,75L

1,150 ден

Кошница