Вино Kartal Tempranillo Barrique 0,75L

1,150 ден

Берба 2019.

Зреено 18 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 1200 шишиња.

Достапно

Вино Kartal Tempranillo Barrique 0,75L

1,150 ден

Кошница