Вино Kartal Vranec 0,75L

340 ден

Берба 2017.

Се служи на температура од 16°C до 18°C.

Најдобар е во комбинација со свинско месо, телешко месо и дивеч.

Достапно

Вино Kartal Vranec 0,75L

340 ден

Кошница