Bianchi Adore керамичка шолја за капучино

130 ден

Керамичка шолја со тацна за капучино (голема) – Bianchi Adore.

Димензија на шолја: висина 8,5цм, дијаметар на долен круг 4цм, на горен круг 9 цм.

Тацна, дијаметар на круг 16,5 цм.

Достапно

Bianchi Adore керамичка шолја за капучино

130 ден

Кошница