Bianchi Adore Selection керамичка шолја за еспресо

130 ден

Керамичка шолја со тацна за еспресо (мала) – Bianchi Adore Selection.

Димензија на шолја: висина 6,5цм, дијаметар на долен круг 3,5цм, на горен круг 6,3 цм.

Тацна, дијаметар на круг 12 цм.

Достапно

Bianchi Adore Selection керамичка шолја за еспресо

130 ден

Кошница