Bianchi керамичка шолја за еспресо

130 ден

Керамичка шолја со тацна за капучино (мала) – Bianchi.

Димензија на шолја: висина 6цм, дијаметар на долен круг 3,5цм, на горен круг 6 цм.

Тацна, дијаметар на круг 12,5 цм.

Достапно

Bianchi керамичка шолја за еспресо

130 ден

Кошница