Кафе еспресо мелено Kimbo Espresso Napoletano 250 гр. х 4 пакувања

999 ден

Промотивен пакет, кафе еспресо мелено Kimbo Espresso Napoletano 250 гр. х 4 пакувања.

Состав: 80% Арабика, 20% Робуста.

Достапно

Кафе еспресо мелено Kimbo Espresso Napoletano 250 гр. х 4 пакувања

999 ден

Кошница