Lavazza Blue – Crema Lungo 1/100

15 ден

Производот е со пократок рок!

НАПОМЕНА: Минимална количина на нарачка е 100 капсули, 1 пакет.

Совршен баланс на текстура и крем. 100% мешавина од Арабика составена од врвни зрна од Бразил и Индија

Достапно

Lavazza Blue – Crema Lungo 1/100

15 ден

Кошница