Lavazza Blue – Espresso Intenso 1/100

19 ден

НАПОМЕНА: Минимална количина на нарачка е 100 капсули, 1 пакет.

Особено интензивно, кремасто еспресо со постојан, избалансиран вкус.

Достапно

Lavazza Blue – Espresso Intenso 1/100

19 ден

Кошница