Lavazza Blue – Espresso Tiera 1/100

19 ден

НАПОМЕНА: Минимална количина на нарачка е 100 капсули, 1 пакет.

Префинето еспресо , 100% Арабика.

Достапно

Lavazza Blue – Espresso Tiera 1/100

19 ден

Кошница