Lavazza Dolce Gusto Cremoso 16 капсули

249 ден

Интензитет: 7 од 13.

Едно пакување содржи: 16 капсули, една капсула 8 грама.

Капсулите се компатибилни со системот Dolce Gusto.

Производот е со краток рок на траење! Количините се ограничени!

РАСПРОДАДЕНО

Кошница