Lavazza Nespresso Colombia 10 капсули

220 ден

Состав: 100% Арабика.

Интензитет: 6/12.

Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.

Едно пакување содржи 10 капсули.

Тежина на капсула: 5,3 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница