Lavazza Nespresso Deciso 10 капсули

220 ден

Состав: Мешавина на Арабика и Робуста.

Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.

Едно пакување содржи 10 капсули.

Тежина на капсула: 5 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница