Lavazza Nespresso Ristretto 10 капсули

220 ден

Состав: Робуста и Арабика.

Интензитет: 11/12.

Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.

Едно пакување содржи 10 капсули.

Тежина на капсула: 5,3 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница