Lavazza Nespresso Vigoroso 10 капсули

220 ден

Состав: Робуста и Арабика.

Интензитет: 12/12.

Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.

Едно пакување содржи 10 капсули.

Тежина на капсула: 5,5 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница