Ликер Jägermeister Manifest 0,5L

1,260 ден

Состав: алкохолен ликер од 56 различни билки.
Алкохол: 38%.
Зафатнина(во литри): 0,5Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Јегермајстер Германс.
Земја на потекло: Германија.

Достапно

Ликер Jägermeister Manifest 0,5L

1,260 ден

Кошница