L’OR Nespresso Barista 10 капсули

260 ден

Интензитет: 13/13.
Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.
Едно пакување содржи 10 алуминиумски капсули.
Тежина на капсула: 5,2 гр.

Достапно

L’OR Nespresso Barista 10 капсули

260 ден

Кошница