L’OR Nespresso Ristretto 10 капсули

260 ден

Интензитет: 11/13.
Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.
Едно пакување содржи 10 алуминиумски капсули.
Тежина на капсула: 5,2 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница