Микс чешки пива

1,340 ден

Сетот микс чешки пива содржи по 2 шишиња од следниве пива:
Пиво Bernard 10 Светло стакло 0,5L
Пиво Bernard Lager 12 Црвено Swing стакло 0,5L
Пиво Bohem Светло стакло 0,5L
Пиво Primator Antonin стакло 0,5L
Пиво Primator IPL Indian Pale Lager ТЕШТА стакло 0,5L
Пиво Bohem Светло стакло 0,5L

Достапно

Микс чешки пива

1,340 ден

Кошница