Микс германски и чешки пива – 1

908 ден

Сетот микс германски и чешки пива-1, содржи по 2 шишиња/лименки од следниве пива:
Пиво Dab Original Lager Dortmunder Export лименка 0,5L
Пиво Dab Original Lager Dortmunder Dark лименка 0,5L
Пиво Radeberger Pilsner лименка 0,5L
Пиво Primator EPA English Pale Ale стакло 0,5L
Пиво Primator Weizen стакло 0,5L
Пиво Bohem Светло лименка 0,5L

Микс германски и чешки пива – 1

908 ден

Кошница