Микс германско безалкохолно пиво и пиво со вкус на грејпфрут

930 ден

Сетот микс германско безалкохолно пиво и пиво со вкус на грејпфрут, содржи по 6 лименки од следниве пива:
Пиво Clausthaler Original безалкохолно лименка 0,5L
Пиво Schofferhofer Hefeweizen Mix Grapefruit лименка 0,5L

Достапно

Микс германско безалкохолно пиво и пиво со вкус на грејпфрут

930 ден

Кошница