Mitaca Forte Espresso MPS 15 капсули

285 ден

Овие капсули се користат во кафемати со mps систем: illy smart 10 & mitaca m1.

Пакување: 15 капсули.

Нето тежина: 103,5 гр. (една капсула 6,9 гр.).

Произведува: Митака СРЛ.

Земја на потекло: Италија.

Достапно

Mitaca Forte Espresso MPS 15 капсули

285 ден

Кошница